بدون

أنا لا أحب شرب أي نوع من أنواع المكيـِّـفات إلا فيما ندر (القهوة و الشاي و خلافه)


و لذلك أستعيض عنها بالأعشاب كالنعناع و الينسون و الكروياء، و في إحدى الأمسيات أحببت أن أصنع لنفسي 

قـِدحا (حلوة قـِـدحا دي) من مشروبي المفضل نعناع بالقرنفل و عليه أقل من ربع ملعقة شاي (أنا الوحيد اللي 

بعمل المركب ده).

و عليه فقد ذهبت إلى المطبخ و لم أنظر جيدا و أنا أسحب الوعاء الذي يحوي النعناع فسحبت وعاءً آخر، و قمت 

بالفعل بوضع المحتوى في البراد و شممت رائحة غريبة فقلت لنفسي: "فعلا مفيش زي نعناع مطروح".

أخذت رشفة من الكوب: "لأ مستحيل ده يكون نعناع إيه القرف ده " ثم ذهبت إلى أمي و قلت لها: "ماما 

النعناع ده طعمه غريب"، "يعني إيه غريب" و أخذت مني الكوب و تشممته ثم أخذت رشفة و قالت: "دي 

ملوخية "

"نعم و إيه اللي جاب الملوخية جنب النعناع و من إمتى الملوخية بتتحط في برطمانات".

لا أعرف حتى الآن كيف لم ألحظ الفرق في الشكل الحمد لله على كل شيء.

عموما بعد ما اكتشفت إن اللي في الكباية ملوخية شهقت فيها و جيبت رغيفين و أقعدت أغمـّـس.

سأكون حُلُماً من أحلامي

تعليق واحد

  1. ههههههههههههههه حلوة دى ...شربت الملوخية يا فالح
    ☺😃😊😄😈😇😅😐😯😂😉😊☺😀😇😬😡😈😉😢😡
    جدو ماهر
حقوق النشر © شعاع من الماضي جميع الحقوق محفوظة
x